BajsLina

KUL

Publicerad 2015-04-21 07:00:32 i Allmänt,

Gårdagen levererade ju bara negativitet från min sida... MEN. Idag tänkte jag istället berätta om allt det roliga som hände från torsdagen till söndagen. Som vanligt i punktform. ;)
Ber dessutom förlåtelse men jag tog faktiskt inga bilder alls... Får bli en annan gång.

• Torsdag
50-dagars!!! Hur sjukt? 
Tog bara en öl på noii med vännerna som skulle ut och supa. Hade sprungit innan dess och hetsduschat för att kunna skjutsa vännerna till puben. Blev helt spontant att följa med och dricka en bärs. Underbart!
Halv 4 på natten var det dags för hämtning och skjutsning av fulla människor på diverse efterfester och vid 5 var vi hemma igen. 

• Skola dagen efter, myspys. Det blev en tur på stan där det inhandlades en vibrerande grej. Vi kallar honom Nisse och han är neongrön! Honom tycker jag om(men hans ägare något mer) 

•Dagen på lördagen bjöd inte på så mycket, men kvällen desto mer. En middag och träff med bästa syster. 
Och på natten blev jag väckt kl 1 för en tur med limo(?!?). I den hände mycket skoj och det blev väl en två bärs, sen fick jag åka hem för då var det skjuts hem från krogen för andra. Tråkigt för mig tyckte ju jag. 

• Söndagen spenderades med mr A och tusan vad kul vi hade. En spring- och gåtur blev ca 3 timmar efter mycket lek och stojj I en massa lekparker! Det blev nästan milen trots alla lekstopp och en stark motvind. Nästan så man kunde luta sig framåt och vinden tog emot en så man inte föll pladask. Tänk så kul man kan ha det när en ska träna! 

Sen får man ju inte glömma att jag hunnit städa, plugga och jobba mellan varven, men det var ju inte lika kul att ta upp!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela