BajsLina

1.

Publicerad 2017-05-08 13:54:49 i Allmänt,

Dagen är här. Solen skiner och jag började dagen på bästa möjliga vis, toaletten. Hahaha. 


Blev ju "diagnostiserad" med IBS för någon vecka sedan och min mage har verkligen spårat dom senaste dagarna... ont, uppblåsthet och toalettbesöken ska vi inte ens tala om! Kan det vara en kombination av IBS-mage och att mensen äntligen har kommit som påverkat mitt humör? För ja det stämmer, igår fick jag mens. Vilket kan vara en av orsakerna till mitt otroligt nedstämda humör dom senaste dagarna. Säkerligen är det en kombination av dåligt välmående också men jag hänger inte läpp för det. 

Jag menade verkligen det jag skrev häromdagen. Jag har tyckt så otroligt synd om mig själv dessa dagar, tillåtit mig själv det. Idag har jag tagit av mig offerkoftan och fy fasiken vad skönt det har varit. Känner mig minst 10 kg lättare. Redan från första andetagen på morgonen så kände jag att detta inte var en "tycka synd om mig själv dag" utan en produktiv och glad sådan. Jag har hunnit med så mycket och klockan är inte ens eftermiddag! Tänkte därför skriva vad jag har hunnit med hittills också kan jag kanske skriva senare ikväll vad jag har hunnit med efter detta inlägg. Så här kommer det i punktform:

• Toabesök är det viktigaste för mig så där satt jag ett bra tag...

• ....innan jag hoppade in i badet och tvättade mitt smutsiga hår. En aktivitet jag har skjutit upp några dagar. Bada i sin egen odör är väl ändå mysigt? Eller vad tycker ni? ;))))

• Jag ordnade frukost till mig och rörde mig ut i solen. Det är något jag verkligen måste ta vara på. Småstunderna som liksom skapar hela dagen. Solen är underbar ändå(om man tar vara på den dvs).

• Efter lite fix och trix var det dags för tandläkarbesök. Något jag också skjutit upp ett bra tag. Ändå var min mun i väldigt gott skick(trots horribel vård av tandhygien det senaste året). Inga hål, nästan ingen tandsten och dessutom GRATIS besök. Helt underbart att det ska vara så många år framöver. Tack kommunen <3 

•In på kräm & salva för att använda presentkort. Blev sjukt bra hudvårdsserie som jag prövat i små testpåsar ett tag nu för att veta vilken serie som skulle passa mig.

• Nästa på agendan var att hjälpa en vän i nöd. Skjuts från Frösön och in i stan för att...

•... snabbt springa in i en butik och köpa födelsedagspresent till mammsen innan vi.... 

• ...började röra oss mot optikern. Även där var jag helt felfri! Jag som trodde min dåliga syn berodde på dåliga ögon, beror egentligen på överanvändandet av min lilla smartphone(som dom så fint kallar det). Dags att lägga ner den kanske? 

• Slutligen bokade jag frisörtid och det fina resultatet kommer den 19 maj, spännande tycker jag. 

• Skjutsade hem Madeleine och sprang in på fristilen för att hämta gratis matlådor. 

Med maten i micron skriver jag detta och jag kan verkligen inte önskat mig en bättre nystart för mig själv. Jävlar anamma vad skönt det känns att få saker överstökade. Nu står mer fix och trix på agendan och det har väl inget mig emot. Denna produktiva dag kan få fortsätta i all evighet. Bara jag får pröva på min nya fina kvällsrutin som jag bestämt mig för att följa. Visar ikväll. Längtar som bara den!! 

//BajsLina checkar ut



Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela